Webinars

#8 Hoe bereid ik me voor op de Wet Kwaliteitsborging

Wat neemt de Wet Kwaliteitsborging in de Bouw allemaal met zich mee en hoe kan je je slim voorbereiden én er je voordeel uit halen. Zo zijn we er samen helemaal klaar voor als het zover is.

#7 Slim samenwerken in Docstream

Hoe werk je slim samen met Docstream? In de kennissessie “Slim samenwerken met Docstream” en krijg je een flinke dosis tips en tricks die je helpen alles uit onze documentmanagement tool te halen.

#6 Slim samenwerken met Snagstream

Hoe werk je slim samen met Snagstream? In de kennissessie “Slim samenwerken met Snagstream” krijg je een flinke dosis tips en tricks die je helpen alles uit dé oplossing voor controleren, vastleggen en rapporteren te halen.

#5 Geavanceerde Formulieren

In de 5e Webinar van Pro4all gaan we dieper in op formulieren. Hoe kan je tijd besparen door optimaal gebruik te maken van deze cruciale functie in Snagstream?

#4 Snags & Formulieren

Altijd al willen weten hoe je snel een Formulier of Snag kunt opbouwen en wanneer je nou een Snag of Formulier aanmaakt? In deze webinar leggen we het verschil uit tussen een Formulier en Snag, laten we de verschillende antwoordmodules zien en zal er live een Formulier gebouwd worden.

#3 De Docstream- 12Build koppeling

Iedereen kan juist nu een klein steuntje in de rug wel gebruiken.Pro4all en 12Build hebben daarom samen besloten om het werk vanuit huis voor jullie een beetje makkelijker te maken. Er is een koppeling ontwikkeld en we willen deze in het kort toelichten.

#2 Verwachte documenten en slimme workflows

Via de nieuwe module “Verwachte documenten” kan dat nu in Docstream. In een half uur ben je helemaal up-to-date als het gaat over verwachte documenten, functies en procedures.

#1 Overzichten exporteren en vliegensvlug filteren

Deze sessie gaat over hoe je overzicht houdt binnen je project, hoe je rapportages maakt aan de hand van criteria die jij belangrijk vindt en hoe je zo slim mogelijk je bestanden filtert.