Docstream: alle bouwtekeningen bij elkaar en nog veel meer

De bouw wordt steeds digitaler. Niet alleen omdat daardoor alles veel sneller gaat, alles gaat daardoor ook veel beter. Iedereen heeft altijd en overal informatie tot z’n beschikking en daardoor worden fouten voorkomen. En zo wordt het bouwen écht makkelijker. Maar hoe doet Docstream dat dan? Nou zo. 

Met een document management systeem voorkom je miscommunicatie

Gelukkig hoeven we elkaar geen brieven meer te sturen met de post. Berichten sturen we elkaar nu heel simpel online. Maar doordat een mailtje zo verstuurd is, loopt de mailbox snel vol terwijl je op de bouwplaats loopt. Dan is het heel handig als je allemaal op één platform werkt, waar altijd de laatste informatie te vinden is. Ook Simon James van Giesbers Rotterdam werkt met Docstream en hij vertelt je in minder dan 60 seconden hoe dat werkt. https://www.youtube.com/watch?v=ewzXjHsLVTw&t=2s

Grote bestanden versturen is een fluitje van een cent

Als een bouwproject groot is, dan is een bestand dat daarover gaat dat waarschijnlijk ook. Niet zo handig dus dat je met een simpel mailtje alleen maar kleine bestanden kunt versturen. En als je al een manier hebt gevonden om grote bestanden te versturen, dan is de kans groot dat die kwijtraken tussen alle andere berichten. Docstream gaat een stapje verder. Geen bestand is namelijk te groot. En als een bouwtekening tien keer verandert, dan zorgt Docstream dat jij het overzicht houdt. Automatisch. Zo weet je zeker dat iedereen met de juiste versie over de bouwplaats loopt.

Het nieuwe werken wordt zo nog makkelijker

Het werken van vroeger verdwijnt steeds meer en het nieuwe werken doet ook op de bouw steeds meer z’n intrede. Vanuit Docstream kun je een bouwtekening stempelen met een QR-code en met je telefoon direct checken of je met de laatste versie werkt. Die tik je gewoon even aan. Zo hoef je niet op en neer naar de bouwkeet. Dat scheelt veel tijd en veel moeite. Zo heb je weer tijd voor andere dingen.

Je bent er nog? Mooi. Dan wil je dus ook het overzicht over je bouwinformatie goed regelen. Daarom kun je Docstream gewoon gratis testen. Voor niks dus. Je hoeft alleen maar hier te klikken en de rest wijst zich vanzelf. Je kan ons uiteraard ook gewoon even bellen of mailen voor meer informatie.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream