Docstream

Alle informatie op één plek. Gestructureerd en toegankelijk. Overal.

Docstream is het platform waar alles samenkomt. Alle informatie vind je op één plek en daardoor wordt communiceren op de bouwplaats een fluitje van een cent. Voorkom miscommunicatie en informatieverlies met het meest gebruikte document management systeem in de bouw.

Bekijk de opties

De kracht van Docstream.

Autorisatie & controle

Of het nou gaat om een document, een map of een project: via machtigingen deel je alles makkelijk met iedereen binnen én buiten je organisatie.

Betrouwbare opslag

Alle projectinformatie wordt veilig opgeslagen en is op bankniveau beveiligd met SSL.

Automatisch versiebeheer

Je werkt nooit meer met een oud document dankzij versiebeheer en de bijbehorende revisies. Natuurlijk blijven de oude bestanden nog wel inzichtelijk.

Digitaal stempelen

Tekeningen kunnen digitaal gestempeld worden en stempels worden meegenomen bij het plotten.

Digitale feedback

Plaats opmerkingen op tekeningen en deel ze met elkaar. Realtime en digitaal.

Procedures & workflows

Met Docstream hou je het overzicht over je processen, coördineer je taken en bewaak je het overzicht van acties.

Repro-opdrachten

Repro-opdrachten kunnen vanuit Docstream worden verstuurd naar eigen plotters of een extern reprobedrijf.

Grote bestanden

Met Docstream verstuur je supersnel grote bestanden, zoals bouwtekeningen of BIM-bestanden.

De Pro4all familie

Docstream is onderdeel van de Pro4all familie: we ontwikkelen zowel onze bestaande als nieuwe oplossingen continu door.

40.000+

Gebruikers

14.305.485

Documenten

13

Terabytes

1x

De grootste fietsenstalling van Europa als partner

Klanten aan het woord:

Nieuwsgierig geworden?

Dan is het handig om Docstream eerst te proberen. Alle features zijn beschikbaar in de demo-omgeving, zo krijg je een goed beeld van Docstream. Maak nu een afspraak met een van onze collega's.

Maak een afspraak

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Onze consultants en supportteam staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Docstream Veelgestelde vragen

Als een bestand is geblokkeerd, bijvoorbeeld als het bestand is gewijzigd maar na het wijzigen niet is gepubliceerd, kan het niet meer worden aangepast. Om de blokkering op te heffen, klik je met de rechtermuisknop op het geblokkeerde bestand en klik je in het Actiemenu op Blokkering opheffen. Er verschijnt vervolgens een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de blokkering wil opheffen. Klik in de melding op OK en de blokkering wordt opgeheven.

Op de inlogpagina van de verschillende streams staat de tekst Wachtwoord vergeten? Als je hierop klikt, kan je je email of (gebruikersnaam) invullen. Je ontvangt dan een email met een link waarmee je jouw wachtwoord opnieuw kan instellen. LET OP: de link in de mail is maar 48 uur geldig, daarna moet je een nieuwe link aanvragen.

Je account kan worden geblokkeerd, bijvoorbeeld als je drie keer probeert in te loggen met een fout wachtwoord. Een account wordt automatisch geblokkeerd en kan alleen door een ongelimiteerde gebruiker of Pro4all worden gedeblokkeerd. Weet je niet wie de ongelimiteerde gebruiker is binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met het Pro4all Supportteam: +31 (0)348 489600.

In Docstream heb je de beschikking over een groot aantal verschillende machtigingen. Deze variëren van beperkte leesrechten tot uitgebreide schrijfrechten voor zowel individuele gebruikers als groepen. Je kan een eigen mappenstructuur met documenten op deze manier naar eigen inzicht veilig afschermen. Dit is in te stellen door het toepassen van de juiste machtigingen.

Ja, we beschikken over een API waarmee wij Docstream kunnen koppelen aan andere applicaties. Bijvoorbeeld: SharePoint, VISI, Relatics, Metacom, AFAS en Navision.

Nieuwsgierig geworden?

Dan is het handig om Docstream eerst te proberen. Alle features zijn beschikbaar in de demo-omgeving, zo krijg je een goed beeld van Docstream.

Gratis proberen