Pro4all en Lab9 zijn nu partners. En dat is een goede zaak.

Sommige dingen sluiten gewoon heel goed op elkaar aan. Friet en mayo, Paul McCartney en John Lennon, bier en het weekend: allemaal zijn ze beter als ze samen komen. En dat is ook zo met Pro4all en Lab9. Dat leggen we even uit.

iPads op de bouw

Dat wij het bouwen makkelijker willen maken wist je waarschijnlijk al. We ontwikkelen verschillende oplossingen, die je superhandig gebruikt op een iPad terwijl je over de bouwplaats wandelt. Hoe handig is het dan als er een partij is die ervoor zorgt dat er altijd een werkende en beveiligde iPad op de bouwplaats is? Die partij is Lab9.

Lab9 fixt het

Lab9 is een Belgisch bedrijf dat iPads ‘zonder zorgen’ levert. Dat houdt in dat de data veilig wordt beheerd, de toestellen zijn verzekerd tegen diefstal en schade en dat je bij een defect de volgende werkdag al een nieuwe iPad hebt. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, vandaar dat je er een degelijke beschermhoes bij krijgt.

Goeie hardware, goeie software

Het is natuurlijk lekker als al die zorgen je bij voorbaat uit handen worden genomen, maar niet iedereen heeft direct een flink bedrag klaarliggen. Dat maakt gelukkig niet uit. Lab9 verhuurt de iPads vanaf €1 per dag. Dat alles onder een persoonlijke begeleiding, zodat jij precies de apps uit kunt kiezen die je nodig hebt. En je raadt al wie die apps maakt. Juist. Pro4all. Daarom zijn wij vanaf nu Premium Partners.

Oh ja, voor alsnog werken we alleen nog samen in België. Wil je nou meer weten? Bel of mail ons en dan hebben we het over de mogelijkheden.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream