Pro4all verlegt de grenzen naar België

Stan Marks
Content Manager

Tja, helemaal nieuw is het eigenlijk niet, want we steken al best een tijdje de grens over om ook onze zuiderburen te helpen met onze oplossingen. Echter, de meeste gebruikers van Docstream, Snagstream, Leanstream en Bimstream bevinden zich voor alsnog in Nederland. Tijd om daar verandering in te brengen, zo dachten wij. Onze Belgische klanten zijn immers hartstikke blij met onze oplossingen en we hebben het idee dat we nog veel meer mensen blij kunnen gaan maken.

Wat gaan jullie doen dan?

Die grensverlegging uit zich allereerst in de vestiging van een Pro4all-kantoor in het Vlaamse Ieper en de aanstelling van Hans Tjolle als Country Manager. Het vooruitstrevende bedrijf, dat al meer dan twintig jaar gevestigd is in het Utrechtse Woerden (NL), beschikt reeds over meerdere klanten in België, en is voornemens meer mensen op de werf te helpen met makkelijker bouwen. Tot de software behoort onder andere een documentmanagementsysteem (DMS), een oplossing om kwaliteit vast te leggen, een digitale lean-planner en een BIM-viewer. Allereerst richt Pro4all zich op het bouw- en installatiesegment, maar in de toekomst wil het bedrijf een bredere markt bedienen, namelijk die van het procesmanagement binnen alle segmenten van het bedrijfsleven.

Over Pro4all

Pro4all is een Nederlands softwarebedrijf dat samenwerken makkelijker maakt, zodat gebruikers de beste kunnen zijn in de industrie waarin zij werken. Enerzijds zijn processen bij veel bedrijven erg verschillend, maar anderzijds hebben ze ook veel met elkaar gemeen. Vandaar dat Pro4all zich specialiseert in het maken van generieke oplossingen die de samenwerking ten goede komen. Informatie die beschikbaar is voor iedereen, is het belangrijkste gereedschap dat voor vertrouwen in elkaar zorgt. Waar projecten en processen zijn, maakt Pro4all het samenwerken makkelijker, onder andere bij BAM, Strabag, Lammertyn en nog veel meer toonaangevende bouwbedrijven.

Docstream, Snagstream, Leanstream en Bimstream

De oplossingen van Pro4all laten zich het best beschrijven als ‘Streams’. Allemaal zorgen ze ervoor dat de juiste informatie altijd beschikbaar is voor de juiste persoon, of die zich nou op kantoor of op de werf bevindt. Met Docstream werkt iedereen altijd gegarandeerd met de juiste versie van een document, Snagstream laat de gebruiker makkelijk aandachtspunten op een digitaal bouwplan vastleggen, Leanstream zorgt voor een strakke lean-planning waardoor een deadline niet meer wordt gemist en Bimstream laat in 3D-technologie alle details zien in het bouwproces.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream