Klanten aan het woord

Referenties

Steven Degen

“Eigenlijk probeer ik alles wat ik in het normale leven zie, als tool te gebruiken in de bouw, zegt hij. Daarmee bespaar je tijd. Ik loop tegenwoordig met de iPad over de bouwplaats, terwijl je vroeger steeds op en neer moest naar de keet voor een kopie van een tekening. Dat gaat nu veel sneller.”

Rotsbou

Zo maakt Pro4all het bouwen makkelijker bij Rotsbouw

“Dit is ons proces en het gereedschap moet eronder passen. Bij Docstream en Snagstream hebben wij dit gevoel.”

Patrick Elting - Bruil Bouw

Ton van Zijtveld

“Los van de tijdwinst ligt voor ons de grote winst in de beschikbaarheid van informatie op een centrale plek. Informatie is toegankelijk. Dit sluit ook goed aan op de BIM werkwijze welke wij op onze projecten toepassen.”

Dries Claes

“Digitalisatie betekent nu voor ons dat, als je het vergelijkt met hoe wij drie jaar geleden werkte, dat wij nog heel weinig op papier bijhouden.  De serieuze omslag is de uitwisseling van gegevens automatiseren en daar is Docstream een goed voorbeeld van.”

Ronald van Dielen

“Het totaalplaatje heeft de doorslag gegeven. De gebruiksvriendelijkheid viel op, omdat wij dit met eerdere systemen anders hebben ervaren. Naast documentbeheer bieden jullie ook Snagstream aan en de combinatie tussen deze tools heeft zeker zijn voordelen.”