Wij staan voor je klaar.

Support

Support per product

Veelgestelde vragen

Nee, we werken met een ‘All-In pricing’ op basis van een fair-use beleid.

Alle binnenkomende aanvragen voor licenties worden door onze sales medewerkers in behandeling genomen. Zij nemen graag contact met je op over de mogelijkheden van onze oplossingen en eventuele specifieke wensen. Bij de aangewezen contactpersoon kan je zowel een licentie starten als opzeggen.

Wij bieden de mogelijkheid om middels een Free Trial gebruik te maken van Snagstream. Dit kan zowel via de website als telefonisch worden aangevraagd. Je kan tijdens deze trial dertig dagen gebruik maken van alle Snagstream functionaliteiten.

Ja, we beschikken over een API waarmee wij Docstream kunnen koppelen aan andere applicaties. Bijvoorbeeld: SharePoint, VISI, Relatics, Metacom, AFAS en Navision.

Wij zijn altijd op zoek naar goede ideeën om onze oplossingen nog beter te maken. Neem gerust contact op met ons Sales- of Supportteam als je een suggestie hebt.

In Docstream heb je de beschikking over een groot aantal verschillende machtigingen. Deze variëren van beperkte leesrechten tot uitgebreide schrijfrechten voor zowel individuele gebruikers als groepen. Je kan een eigen mappenstructuur met documenten op deze manier naar eigen inzicht veilig afschermen. Dit is in te stellen door het toepassen van de juiste machtigingen.

Onze servers staan op Nederlandse bodem en de verbinding is op bankniveau beveiligd met SSL waardoor uw data 100% veilig is. Er is geen software installatie nodig voor onze producten, waardoor het gebruik van onze producten intuïtief en efficiënt is.

Met een projectlicentie kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd een ronde starten, binnen de Single Sign On licentie hangt dit af van de specifieke licentie. Daarnaast is de looptijd voor een projectlicentie vanaf 3 maanden, de looptijd van een Single Sign On is minimaal 12 maanden.

Docstream is een compleet digitaal documentbeheersysteem. Iedereen maakt gebruik van dezelfde informatiebron waardoor er geen miscommunicatie meer mogelijk. Faalkosten en het informatieverlies worden drastisch gereduceerd. Tevens is Docstream op de app beschikbaar waardoor u ook op locatie kunt werken.

Snagstream is de app voor optimale communicatie binnen de bouwsector. Overal en altijd kunnen online gegevens worden gecontroleerd, vastgelegd, gerapporteerd en met elkaar gedeeld worden. Zo kunt u al uw projecten managen en monitoren. Faalkosten reduceert u hiermee tot een minimum.

Ja, kortlopende licenties zijn mogelijk vanaf 3 maanden.

ContactgegevensNeem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

E-mail

+31 (0)348 489600
Maandag t/m Vrijdag
09.00u - 17.00u