Hoe maak ik een Documentlijst of Tekeningenlijst in Docstream?

Documentoverzicht maken binnen Docstream

Wil je een overzicht maken van al je documenten binnen Docstream? Dat kan! Alle bestanden uit een geselecteerde map worden zichtbaar in het Documentoverzicht. Hier kun je meer informatie van elk bestand bekijken. Klik op een bestand om het te selecteren, dubbelklik op een bestand om het te downloaden of klik met je rechtermuisknop om het Actiemenu te openen.

Als je een bestand selecteert, worden alle documenteigenschappen - onderverdeeld in tabs - beschikbaar in het Bestandseigenschappen overzicht. De eerste tab Eigenschappen toont alle beschikbare informatie over het geselecteerde bestand. Wil je specifieke informatie over een oudere versie van een bestand, open dan eerst het Versiescherm vanuit de Speedbuttons.