Hoe log ik in op Snagstream?

Activeren van jouw Snagstream account

De omgevingsbeheerder is verantwoordelijk voor het aanmaken van jouw Snagstream account. Zodra dit is gebeurd, ontvang je een welkomstmail met de titel ‘Welkom bij Snagstream’. Hierin vind je een link waarmee je een wachtwoord voor jouw account kan aanmaken. Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je de welkomstmail hebt ontvangen. Zodra je een wachtwoord voor jouw Snagstream account hebt aangemaakt, is jouw account geactiveerd en kan je hiermee inloggen in de Snagstream App en op de Web.

De link om een wachtwoord aan te maken is 48 uur geldig. Hierna kun je kiezen voor Wachtwoord vergeten op het inlogscherm van de Snagstream-omgeving.

Inloggen op Snagstream Web

Nadat jouw Snagstream account is geactiveerd, kan je in jouw internetbrowser inloggen op Snagstream Web. Dit doe je als volgt:

1. Voer in de adresbalk van jouw internetbrowser het adres van de omgeving in waar je in gaat werken. Dit is <omgeving>.snagstream.nl.

Je komt terecht op de inlogpagina van Snagstream Web.
  2. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt.
  3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Login.
Wil je inloggen op de app? Klik dan hier.